Orduevinde, yüzbaşı ile eşi ölü bulundu

Haber Giriş : 09 Ekim 2004 07:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yüzbaşı ile eşi Ankara'da konakladıkları Sıhhıye Orduevi'nde ölü bulundu.

Hatay'dan Ankara'ya gelen Samandağı İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ahmet Özberen (31) ve eşi Elif Özberen'nin bir süre çıkmadıkları görülünce odaları Orduevi yöneticilerinin eşliğinde açıldı. Yüzbaşı Özberen ve eşinin ölmüş olduğu belirlendi.

Olay üzerine durum Ankara İnzibat Komutanlığı'na bildirildi ve Askeri Savcılığın olaya el koymasının ardından Yüzbaşı ve eşinin kaldığı odada askeri bir ekip olay yeri incelemesi yaptı.
Yüzbaşı Özberen ve eşinin cenazesi askeri bir ambulansla Gülhane Askeri Tıp Akademisi Hastanesi'ne kaldırıldı.Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunu olan Elif Özberen'in, Ankara'ya, eşiyle sınav için geldiği öğrenildi. Konuyla ilgili her hangi bir açıklama yapılmazken, soruşturmanın devam ettiği kaydedildi.

TOPRAĞA VERİLDİLER
2 yıllık evli yüzbaşı Ahmet Özberen'in cenazesi Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nden alınarak ambulansla memleketi Sakarya'ya getirildi. Eşi Elif Özberen'in cenazesi ise ailesi tarafından Balıkesir'in Bandırma İlçesi'ne götürüldü. Yüzbaşı Ahmet Özberen, Adapazarı İkizce Köyü Osmaniye Mahallesi'nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazından sonra gözyaşları arasında toprağa verildi.

netgazete

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber