Doktorlardan hastalara gitar dinletisi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Nisan 2008 23:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Denizli Devlet Hastanesi'nde görevli doktorlar, kanser haftası nedeniyle düzenlenen etkinlikler kapsamında gitarları ve şarkıları ile kanser hastalarına moral verdi.

Denizli Devlet Hastanesi Kulak Burun Boğaz Uzmanı Dr. Vildan Somunoğlu ile Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Mehmet Beşir Türkmen gitarları ile hastalara müzik ziyafeti verdi. "1-7 Nisan Kanser Haftası" etkinlikleri kapsamında Denizli Devlet Hastanesi'nde gitar dinletisi düzenlendi. Hastalarını tıbbi açıdan tedavi eden doktorlar, bu sefer hastalarını müzikle motive etti. Hastane bünyesinde bulunan Zafer Gökşin Hematoloji ve Onkoloji Merkezi'nde kanser tedavisi gören hastalar için düzenlenen dinletiye Başhekim Uz. Dr. Ramazan Canural, başhekim yardımcıları, başhemşire ve başhemşire yardımcıları ile onkoloji servisinde çalışan doktor ve hemşireler katıldı. Kulak Burun Boğaz Uzmanı Dr. Vildan Somunoğlu ile Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Mehmet Beşir Türkmen, gitarları ve şarkıları ile kanser hastalarına unutamayacakları bir gün yaşattı. Bazı hastalar iki doktorun ortaklaşa söylediği şarkılara eşlik ederken, Başhekim Yardımcısı Dr. Yusuf Polat ile hastane personeli Halil Yıldız da hastalara kendi şiirlerini okudu.

Denizli Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Ramazan Canural, "Bugün bizim için farklı bir gün. Çünkü iki doktor arkadaşımız bizlere güzel bir müzik dinletisi sundular. Tıptan bazen doktor çıkar derler, gerçekten doğru. Bu arkadaşlarımız profesyonel olarak müzikle uğraşmıyorlar. Ancak yoğun iş temposundan arta kalan zamanda müzikle ilgilenebiliyorlar. Biz doktorlar olarak hastalarımızı çok seviyoruz ve zaman zaman onlara moral vermek için bu tür etkinlikler düzenliyoruz" dedi.

Canural, dinleti sonrasında Kulak Burun Boğaz Uzmanı Dr. Vildan Somunoğlu ile Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Mehmet Beşir Türkmen'e çiçek takdim ederken, hastalarla da yakından ilgilendi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber