Gül ile Büyükanıt arasında haftalık görüşmelerin gerçekleşmediği haberini yalanlandı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Nisan 2008 17:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt arasında, 6 Mart'tan bu yana haftalık olağan görüşmenin gerçekleşmediği şeklindeki haberin gerçeği yansıtmadığı bildirildi.

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi'nden yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt'ın, haftalık olağan görüşmelerinin yurt dışı gezileri nedeniyle son haftalarda gününde yapılamadığı belirtildi.

Açıklamada, "Bugünkü bir gazetemizde yer alan ''Gül ile Orgeneral Büyükanıt arasında 6 Mart'tan bu yana haftalık olağan görüşmenin gerçekleşmediği'' yönündeki haber gerçeği yansıtmamaktadır. 24 Mart Pazartesi günü ABD Başkan Yardımcısı Dick Cheney ile görüşmek üzere Çankaya Köşkü'ne gelen Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt, Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından da ayrıca kabul edilmiştir.

Haftalık olağan görüşmeler Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Genelkurmay Başkanı'nın yurt dışı gezileri nedeniyle gününde gerçekleştirilememiştir'' ifadelerine yer verildi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber