Kiptaş'tan 125 bin YTL'ye beyaz eşyalı lüks konut!

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Nisan 2008 20:47, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 1994 yılında özellikle dar gelirli vatandaşları konut sahibi yapmak amacıyla kurulan şirketi Konut İmar Planlama AŞ (KİPTAŞ) Maltepe'de lüks konut projesine başlıyor.

KİPTAŞ'ın 2008 yılı içerisinde hazırladığı yeni konut projeleri kapsamında gerçekleştirilecek Maltepe 2. Etap çalışma ile 125 bin YTL ila 250 bin YTL arasında fiyatlarla 1276 lüks konut yapılacak.

KİPTAŞ, Eylül 2007'de temelini attığı Maltepe Konutlarının bin 276 dairelik 2. etabını 14 Nisan- 02 Mayıs tarihleri arasında satışa sunuyor. KİPTAŞ'ın Maltepe 2 etap konutları satış kampanyası Saraçhane'deki Belediye binasında yapıldı. Kampanyanın tanıtım toplantısına İstanbul Büyükşehir belediye Başkanı Kadir Topbaş, Maltepe Belediye Başkanı Fikri Köse, Samandıra Belediye Başkanı Yusuf Büyük ve KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım katıldı. Büyükşehir'in konut şirketi KİPTAŞ'ın Anadolu yakasının yeni gözde mekânlarından Maltepe'de 4 etap halinde yapacağı 6 bin konutluk projenin ikinci etabına başladıklarını kaydeden Kadir Topbaş, "KİPTAŞ'ın en büyük projeleri arasına girecek Maltepe konutlarının ile E-5 ve TEM'e cepheleri olan ulaşım aksları tamamlanmış bir çalışma. 18 milyon metrekarelik Maltepe Bölge Parkı'nın arkasında göletleri, ormanı ve aktif yeşil alanları ile tam bir şehir kuruluyor. Burada 35 metrekareden 150 metrekareye kadar 1276 konut satışı yapağız. Tüm İstanbulluları konut sahibi yapana kadar çalışmalara devam edeceğiz." diye konuştu. Topbaş,

KİPTAŞ Maltepe bölgesinde başlattığı modern konutlar etaplarının 878 daire ile birinci etabın satışa sunulmasından sonra 276 daire ile ikinci etabın da satışları 14 Nisan tarihi itibariyle başlıyor. 4 etap olarak planlanan proje tamamlandığında Maltepe'de 6000 konutluk büyük bir proje gerçekleşmiş olacak. Kiptaş'ın alt yapısı çözülmüş, çevre ve doğayla uyumlu, tüm sosyal imkânların sunulacağı Maltepe Konutları 2. Etapta Yeşiltepe ve Seyrantepe bölgelerinde toplam 18 blokta 95 metrekare (2+1), 105metrekare (2+1), 125metrekare (3+1) ve 150 metrekare (3+1) olmak üzere toplam bin 276 daire yer alıyor. Konutlarda tünel kalıp sistemi uygulamasının yanı sıra, tüm bloklara dıştan mantolama sistemiyle ısıtmalı yalıtım yapılmakta. Kapalı yüzme havuzu, fitness center, asansörle daireden inilebilen kapalı otopark, kafeterya, süs havuzları, dairelerde akıllı ev altyapısı, ankastre ürünleri ile tam donanımlı mutfak gibi daha pek çok özellikler yer alıyor.

KİPTAŞ 2008 yılında 13 bin 500 bini Avrupa ve 5 bin 250'si Asya Yakası'nda olmak üzere 19 bin konut inşa edecek. KİPTAŞ konut projelerinin önemli bir kısmını yeni belediye kanununa ile ilçe olacak olan Başakşehir'de gerçekleştirecek. KİPTAŞ yeni projeleri kapsamında Başakşehir'de 4 bin 500 konut yapacak. KİPTAŞ yeni projelerinde Avrupa Yakası'nda Silivri, Hadımköy, Tepecik, Çatalca ve İkitelli ile birlikte Asya Yakası'nda Maltepe ve Tuzla'da konut yapacak.

KİPTAŞ'ın satışı devam eden projeleri ise şöyle; Silivri Konutları, Yeşil Vadi Konakları, Pendik Aydos Evleri, Maltepe Konutları 2.etap, Dragos Konakları, Hadımköy Konutları 2.etap, Topkapı Merkez Evleri 2.etap, Yalova Konutları, İçerenköy Evleri

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber