Başbakan Erdoğan'dan verimlilik mesajı

Haber Giriş : 17 Nisan 2008 11:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, zamanda, enerjide, işte, sağlıkta ve kaynak kullanımında verimlilik ilkesiyle oluşturulacak bir yönetim tarzının savurganlığı azaltarak üretimi artıracağını vurgulayarak, çok olan her kaynağı hoyratça kullanmak yerine az ve öz kullanmanın büyük bir erdem olduğunu ifade etti.

Başbakan Erdoğan, Verimlilik Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Verimlilik ilkesinin her alanda başarıya götürecek ve her kilidi açacak anahtar kavramlardan biri olduğuna işaret eden Erdoğan, verimliliğin ülkelerin kalkınmasında itici bir güç olduğunu belirtti.

Erdoğan, zamanda, enerjide, işte sağlıkta, kaynak kullanımında verimlilik ilkesiyle oluşturulacak bir yönetim tarzının savurganlığı azaltarak üretimi artıracağını vurguladı. Çok olan her kaynağı hoyratça kullanmak yerine az ve öz kullanmanın büyük bir erdem olduğunu ifade eden Erdoğan, ?İnanıyorum ki Türkiye, toplam kalite ve verimlilik ilkelerini önceliklerin arasına alarak bu erdemle yoluna devam edecek ve kalkınma çıtasını daha da yükseklere taşıyacaktır? dedi. Başbakan Erdoğan, bu bağlamda hükümet olarak kendilerinin de, Türkiye'nin zengin potansiyelini en verimli şekilde kullanma ve insan kaynaklarını en etkili şekilde harekete geçirme noktasında çalışmalarını kararlılıkla sürdürdüklerini ifade ederek şöyle dedi:

?İllerimizde sürdürülen verimliliği artırma projeleri de Türkiye'nin önündeki parlak geleceği habercisidir. İşletmeler ve toplumların kalite ve verimlilik kültürünü yaşam biçimi haline getirmesi, bilim. Teknoloji ve nitelikli insan gücünün uyumlu birlikteliği hayat düzeyinin yükseltilmesine sağlayacaktır.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber