Cumhuriyet savcısının otomobili soyuldu

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 20 Nisan 2008 14:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edremit'te Akçay yolu üzerinde bir alış veriş merkezinde, otoparkta park halindeki Cumhuriyet savcısının otomobilinin arka camını kıran kişi veya kişiler, arka koltuktaki çantayı alarak kaçtı.

Edinilen bilgilere göre, Balıkesir'in Edremit -Akçay E-87 karayolu üzerinde kısa bir süre önce hizmete giren bir alışveriş merkezinin otoparkında meydana geldi. Alışveriş merkezinin sadece yaklaşık yüz metre ilersindeki ve kapısında güvenlik görevlilerinin de bulunduğu bir saatte, otoparkta Cumhuriyet Savcısına ait özel otomobilin arka kapı camı kırılarak soyuldu. Hırsızlar araçtaki bir çantayı aldı.

Kısa süre sonra olay yerine gelen polis, yaptığı incelemede camın sert bir cisimle kırıldığını ve arka koltukta bulunan çantanın alındığını tespit etti. Polis, alışveriş merkezinin güvenlik kameralarını incelemek istediğinde kameraların kayıtlarında net görüntülere ulaşamadığı için kimlik tespitinde zorlandı.

Otomobilinde hırsızlık olduğunu öğrenen Cumhuriyet savcısı otomobilin başına gelerek inceleme yaptıktan sonra basın mensuplarının sorusuna karşılık, çantanın arkadaşına ait olduğunu söyledi. Savcı, daha sonra polis otomobiline binerek olay yerinden ayrıldı. Olayın yaşandığı yerde ise alışveriş merkezindeki kameraların çalışmadığı iddialarına karşılık görevliler ise güvenlik kameralarının son sistemle çalıştığını, kayıt esnasında ters ışık yüzünden kayıtlarda kalitesizlik olabileceğini savundular.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber