Şehit olmadan 1 saat önce helallik istemiş

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Nisan 2008 12:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Teröristlerle Bingöl'de girdiği çatışmada şehit olan Jandarma Uzmançavuş Mustafa Uğurelli'nin, Kırıkkale'deki baba ocağına ateş düştü.

Etiler Mahallesi Karacaali Caddesi'ndeki ağıtlar, bütün şehirde hissedildi. Kırıkkale Emniyet Müdürü Salim Akça ve askeri erkan şehit yakınlarına başsağlığı diledi.

Bingöl 49 Tümen Komutanlığı'nda görev yaparken şehit düşen Mustafa Uğurelli'nin şehit olmadan bir saat önce babası Doğan Uğurelli'yi a arayarak helalık istediği öğrenildi. Şehit evine dev Türk bayrağı asıldı.

3 yıllık Duygu Uğurelli'yle evli ve Yağmur adlı bir çocuğu olan Mustafa Uğurelli'nin şehit olduğunu duyan yakınları baba ocağına taziye ziyaretlerinde bulunmaya başladı.

Çocuğunun şehit olduğunu duyan anne Fadime Uğurelli fazla acıya dayanamayarak baygınlık geçirdi. Anne Uğurelli, 112 ambulansıyla Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırıldı.


Bingöl'de çatışma: 1 şehit, 5 yaralı


'Vatan sağ olsun' diyerek sözlerine başlayan acılı Baba Doğan Uğrelli, her şeyin Allah'tan geldiğini o ne derse onun olacağını ifade etti.

Çocuğu şehit olmadan bir saat önce kendisini aradığını açıklayan acılı baba Doğan, "'Ben operasyona gidiyorum. Bana bolca dua edin. Hakkınızı helal ediniz. Bir daha dönmemek var' dedi benden dua istedi. Bende bolca dua ettim" şeklinde konuştu.

2 tane daha oğlu olduğunu açıklayan baba Doğan, "Tek terör bitsin. İkisini vatan uğrunda vermeye razıyım" diye konuştu.

Şehidin Kırıkkale'ye ne zaman geleceği konusunda bilgi edinilemed

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber