Polis, Meram Tıp fakültesini bastı... İhale evrakları inceleniyor

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 03 Mayıs 2008 18:45, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

SÜ Tıp Fakültesi'nde ihale evrakına inceleme

Konya - Konya'da polis, Selçuk Üniversitesi (SÜ) Meram Tıp Fakültesi Hastanesindeki bazı ihale evrakı ve bilgisayarı incelemeye aldı.

Alınan bilgiye göre, Konya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne gelerek, Hastane Başmüdürü M.M'nin odasındaki bazı ihale evrakı ile bilgisayarlara el koydu.

Polisin, M.M'nin evinde ve otomobilinde de arama yaptığı öğrenildi.

Polis, geçtiğimiz hafta Okyanus Şirketler Grubu'na yönelik olarak "ihaleye fesat karıştırmak" suçlamasıyla başlattığı soruşturma kapsamında, şirket merkezinde ve bazı çalışanların evlerinde arama yapmış; grubun Konya'da ve bazı illerdeki hastanelerde kazandığı güvenlik, temizlik ve görüntüleme sistemleri ihalelerine ilişkin evrak ile şirketin bilgisayarlarını incelemeye almıştı.

Grup, ihalesini kazandığı aralarında SÜ Meram Tıp Fakültesi'nin de bulunduğu birçok hastanenin temizlik, görüntüleme sistemi, güvenlik ve yemek hizmetini yürütüyor.

Okyanus Şirketler Grubu'ndan yapılan açıklamada ise, "Okyanus Grubu olarak, kanunlara, ihale şartname ve eklerine harfiyen uymaktayız ve kurumlarda da işlerimizi başarıyla yürütmekteyiz. Şirketimiz tamamen yasalar çerçevesinde ticari faaliyetlerini sürdürmekte, yerli ve yabancı birçok bağımsız denetim kuruluşu ile devlet organlarınca sürekli denetlenmektedir" denilmişti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber