Teknolojide bahar ucuzluğu

Kaynak : Star Gazetesi
Haber Giriş : 12 Mayıs 2008 10:35, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Bahar teknolojiye pek çok kampanya ile geldi. Dizüstü bilgisayarlar, dijital fotoğraf makineleri, Euro 2008 maçlarını daha keyifle seyrebilmek için LCD ve plazma TV kampanyaları son hız sürüyor

Bahar aylarıyla birlikte teknolojide kampanyalar hızlandı. Bunda 7 Haziran'da başlayacak ve Türk milli takımının da katıldığı Euro 2008'in etkisi büyük. Özellikle televizyonlar birçok kampanyayla çok uygun fiyatlara satılmaya başladı. Okulların kapanmasına 1 ay kala çocuklarına karne hediyesini şimdiden almak isteyenlere de pek çok kampanya bulunuyor.

N-Gage'de futbol oyunu ücretsiz

Nokia, N-Gage mobil oyun servisini, kısa bir süre önce yeni oyunlar, cihazlar ve çevrimiçi servislerle kullanıcıların beğenisine sundu. Şimdi de N-Gage mobil uygulamasını cihazlarına yükleyen kullanıcılar, EA Mobile tarafından geliştirilen EA SPORTS futbol oyununun tam sürümünün ücretsiz lisansına sahip olabilecekler.

Sony'den özel bahar fırsatları

SONY, bu bahar Cyber-shot ve Handycam sahibi olmak isteyenler için çok özel fırsatlar sunuyor. Cyber-shot taksitlendirme kampanyası ile kullanıcılar, ayda 18.25 YTL'den başlayan taksitlerle son moda, son teknoloji ve rengarenk Cyber-shot'lara sahip olabiliyor. Ayrıca Handycam değişim kampanyası kapsamında; eski kamerasını getirenler 25 YTL ile 350 YTL arasında değişen indirimlerinden faydalanarak son model bir Handycam sahibi oluyor. Cyber-shot taksitlendirme ve Handycam değişim kampanyaları mayıs sonuna kadar sürecek.

HP Compaq Presario 999 dolar

HP, uygun fiyatlı 17 inçlik bir dizüstü bilgisayar arayanlara, sadece 999 dolar+KDV'ye şık bir Compaq Presario edinme imkanı sunuyor. Compaq Presario A900, Altec Lansing dahili hoparlörleri, entegre mikrofonu ve webcam'i ile müzik dinlemeyi ve internet üzerinde arkadaşlarınızla görüntülü görüşme yapmayı son derece keyifli bir hale getiriyor. A900, 17 inçlik geniş ekrana sahip. 2048 MB bellek, 160 GB SATA Sabit Disk Sürücüsü de diğer özellikler.

Darty'de TV şenliği

DARTY, Euro 2008 heyecanını evde yaşatmak için 100'den fazla LCD ve plazmada cazip fiyat seçenekleri sunmaya başladı. Kampanya dahilinde kredi kartlarına taksit imkanı ve tek ödemelerde de cazip fiyatlar bulunuyor. Darty, LCD ve plazmalarda güven sözleşmesi çerçevesinde ücretsiz eve teslim, montaj ve kullanıcı eğitimi de veriyor.

Teknosa'dan Euro 2008 için kesintisiz maç keyfi

TEKNOSA Euro 2008'de maç coşkusunu katlayacak binlerce hediye fırsatı sunuyor. Mayısta LCD veya Plazma TV alanlar, her 50 YTL'lik alışverişleri için bir çekiliş hakkı kazanıyor. 1111 Milli Takım taraftar forması, atkısı ve şapkası, 111 Sinbo mini buzdolabı ve Samsung mikrodalga, 11 Sony PS3, 32 inç LG LCD TV, Digiturk Plus, MSI laptop, TV koltuğu, LG DVD kaydedici, Hannspree LCD TV ve Sigma Klima.

Vodafone'dan Süper SMS Paketi

Vodafone ?Süper SMS Paketi' ile tüm ön ödemeli hat abonelerini kontör ve para hesabı yapmaktan kurtarıyor. ?Süper SMS Paketi' sayesinde Vodafone kontörlü hat aboneleri 15 kontör, Hesabını Bilen Tarife aboneleri ise 3 YTL karşılığında haftada 5 bin SMS gönderme fırsatı yakalıyor. Vodafone abonelerinin haftada 5 bin SMS göndermek için yapmaları gereken tek şey SUPER yazıp 7123'e ücretsiz mesaj yollamak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber