Halkbank'tan, yargı üyelerine kefilsiz 50 YTL hediye puanlı tüketici kredisi

Haber Giriş : 13 Mayıs 2008 16:40, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

-HALKBANK'TAN YARGI ÜYELERİNE KEFİLSİZ 50 YTL HEDİYE PUANLI TÜKETİCİ KREDİSİ

-Halkbank, ?Yargı Haftası Kredi Kampanyası? çerçevesinde yargı mensuplarına 36 aya kadar vadelerde ve aylık yüzde 1.5 faiz oranıyla tüketici kredisi uygulaması başlattı. 9-20 Mayıs arasında geçerli olacak kredi uygulamasıyla tüm hukukçular ve adliye personeli maaşlarının 10 katına kadar kredi kullanabilecek.

-Kefil istenmeyen krediyi kullanan ve Halkbank kredi kartı sahibi olan yargı mensuplarına 50 YTL'lik nakit hediye puan da verilecek.

Halkbank, ?Yargı Haftası Kredi Kampanyası? çerçevesinde yargı mensuplarına 36 aya kadar vadelerde ve aylık yüzde 1.5 faiz oranıyla tüketici kredisi uygulaması başlattı. 9-20 Mayıs arasında geçerli olacak kredi uygulamasıyla tüm hukukçular ve adliye personeli maaşlarının 10 katına kadar kredi kullanabilecekler.

Halkbank, Danıştay'ın 140. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla başlattığı ?Yargı Haftası Kredi Kampanyası?nın hakimden savcıya, avukattan mübaşire kadar tüm hukukçulara ve adliye personeline kullandırılmak üzere tasarlandığı ve bir ?ilk kredi? olma özelliği taşıdığını açıkladı. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, kefil istenmeyen ?Yargı Haftası Kredisi?nden faydalanacak hukukçuların ve adliye personelinin, düşük faiz oranı ve uzun vade avantajından yararlanacağı ve sahip oldukları Halkbank kredi kartlarına da 50 YTL nakit puan da hediye geleceği bildirildi.

-YARGI İLE MUTLULUĞU PAYLAŞMAK İSTEDİK

Danıştay'ın 140. kuruluş yıl dönümünü kutlayan Halkbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Bilgehan Kuru, ?Yargı Haftası Kredisi?ni hizmete sunma amaçlarını şu sözlerle ifade etti; ?Halkbank olarak bireysel bankacılık alanındaki ürünlerimizi tasarlarken farklı iş kollarında hizmet veren müşterilerimizin bireysel ihtiyaçlarına çözüm oluşturacak formüller geliştirmeyi önemsiyoruz.

Bu duyarlılıkla hazırladığımız ürünlerimizi onlar için özel olan günlerde hizmete sunarak mutluluklarını paylaşmak istiyoruz. Düşük faiz oranı ve uzun vade seçeneğinin yanı sıra kredi kartına nakit puan hediye eden ?Yargı Haftası Kredisi', Danıştay'ın 140. kuruluş yıldönümünü kutlayan tüm hukukçular ve adliye personeline Halkbank olarak armağanımız. Adaletin mülkün temeli olduğu ülkemizde bir ilk olan ?Yargı Haftası Kredi Kampanyası' ile hukuk ve adalet çalışanlarının ihtiyaçlarına cevap oluşturmaktan gurur duyuyoruz?.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber