CHP'den vergi borcu açıklaması

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 25 Mayıs 2008 16:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

''CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın kullandığı otomobilin vergisi ödenmediği için hacizli olduğu ve yakalandığı yerde otoparka çekileceği'' yönündeki habere CHP'den açıklama geldi.

CHP İletişim Koordinatörlüğü, Genel Başkan Deniz Baykal'ın ve CHP Genel Merkezi'nde kullanılan makam otomobillerinin vergilerinin ödendiğini açıkladı.

CHP İletişim Koordinatörlüğü, bugün bir gazetedeki ''Arabası Hacizli'' başlıklı haber nedeniyle söz konusu gazeteye gönderdiği açıklama metnini, başka bir açıklama ile duyurdu.

Açıklamada, haberde, ''CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın kullandığı otomobilin vergisi ödenmediği için hacizli olduğu ve yakalandığı yerde otoparka çekileceği''nin öne sürüldüğü belirtildi.


Baykal'ın 500 bin YTL'lik makam aracı görüldüğü yerde parka çekilecek

''Haberin gerçeği yansıtmadığı'' kaydedilen açıklamada, ''Gerek Sayın Genel Başkanın, gerekse CHP Genel Merkezi'nde kullanılan makam otomobillerinin vergileri ödenmiştir'' denildi.

''CHP Saymanlığının, Ankara Vergi Dairesi Bakanlığı Yeğenbey Vergi Dairesi Müdürlüğü'nden aldığı 22 Mayıs 2008 tarihli belgede, Baykal ile Genel Merkez'de kullanılan makam otomobillerinin zamanında ödenmemiş vergi borcu bulunmadığının kayıtlı olduğu'' ifade edilen açıklamada, bu nedenle Baykal'ın aracının ''hacizli olmadığı ve görüldüğü yerde otoparka çekilmesinin'' de söz konusu olamayacağı kaydedildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber