Hasta yakınları doktoru dövdü

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 26 Mayıs 2008 13:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bahadır ÖKTEM/MAÇKA (Trabzon), (DHA)

TRABZON'un Maçka İlçesi'ndeki Mehmet Aktürk Devlet Hastanesi'nde görevli Dr. Ediz Nejat Topal, hasta yakını 2 kişi tarafından dövüldü. Emniyet'e giderek şikayetçi olan Dr. Topal, ?Kadın hastayı muayene ederken ?Tacizde bulunuyorsun' dediler. ?Saçmalamayın' dedim ve tartıştık. Daha sonra sokakta tekrar önüme çıkarak aynı suçlamalarda bulundular ve üzerime saldırdılar? dedi. Polis kaçan 2 saldırganı arıyor.

Olay 23 Mayıs Cuma günü saat 20.00 sıralarında meydana geldi. Köksal Danışmaz ve Abdurrahman Ofluoğlu, akşam saatlerinde bir kadın yakınlarını Mehmet Aktürk Devlet Hastanesi'ne getirdi. Burada nöbetçi doktor 42 yaşındaki Ediz Nejat Topal, hastayı muayene ederken, hasta yakınlarıyla arasında tartışma çıktı. Hasta yakını Danışmaz ve Ofluoğlu, Dr. Topal'ı, ?muayene ederken hastayı taciz etmekle' suçlayınca, tartışma büyüdü. Güvenlik görevlileri tarafından hastane dışına çıkarılan iki kişi, mesai bitiminin ardından Kaymakamlık önünde gördükleri Dr. Topal'la yeniden tartışmaya başladı. Buradaki tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Köksal Danışmaz ve Abdurrahman Ofluoğlu, Dr. Ediz Nejat Topal'ı dövüp, olay yerinden kaçtı.

Emniyet'e giderek şikayetçi olan Dr. Topal, ?Kadın hastalarını muayene ederken ?Tacizde bulunuyorsun' dediler. ?Saçmalamayın' dedim ve tartıştık. Daha sonra sokakta tekrar önüme çıkarak aynı suçlamalarda bulundular ve üzerime saldırdılar? dedi. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, kaçan 2 kişinin aranmasına devam edildiği belirtildi.

Bu arada Dr. Ediz Nejat Topal'ın daha önce görev yaptığı Trabzon'un Beşikdüzü Devlet Hastanesi'nde de bir darp olayına karıştığı, bu nedenle Maçka'ya tayin edildiği öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber