Üniversiteli fuhuş ve esrar çetesi çökertildi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 28 Mayıs 2008 14:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Eskişehir'de, polis tarafından düzenlenen operasyonda, uyuşturucu ticareti ve fuhuş yaptıkları gerekçesiyle yakalanan ve aralarında üniversite öğrencilerininde yer aldığı 11 kişi tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen 'Kampüs 26' adlı operasyon kapsamında uyuşturucu ticareti ve fuhuş yaptıkları iddiasıyla yakalanan üniversite öğrencileri Ercan Ö., Yusuf C., Hakan T., Ferhat A., Kadir E, Münir, Aynur D., Gizem T., Berkan B ve Çocuk Şubesi'nce gözaltına alınan Y.K. (16) ile M.K. (17), emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Zanlılar, "Fuhuş yapmak, fuhşa aracı olmak, uyuşturucu madde ticareti yapmak ve kullanmak" suçlarından, çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Uyuşturucu kullandıkları iddiasıyla yakalanan ve aralarında, bir kanalda yayınlanan ve çekimleri Eskişehir'de gerçekleştirilen "Köprü" adlı dizide oynayan Samet G.'nin de aralarında bulunduğu 39 kişi ise Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatıyla dün serbest bırakılmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber