Tapu çetesi kurbanından şok açıklama

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Haziran 2008 18:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul'da özellikle gayrimüslim vatandaşları seçerek, mal varlıklarını gasp eden tapu çetesinin kaçırdığı İbrahim Ayaşlı, başından geçenleri gazetecilere anlattı. Korku dolu anlar yaşadığını ve öleceğini zannettiğini söyleyen Ayaşlı, kaçırıldığı evin penceresinden dışarı attığı not sayesinde kurtarıldığını söyledi.

Beykoz'daki tapu çetesi üyeleri tarafından öldürüldüğü öne sürülen Vanda Ayaşlı Esen'in çete tarafından Mersin'e kaçırılan üvey oğlu İbrahim Ayaşlı Esen, Asayiş Şube Müdürlüğü'ne gelerek ifade verdi. Çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ayaşlı, yaşadığı korku dolu anları anlattı.

Çetenin elinde zor günler geçirdiğini ve öleceğini zannettiğini söyleyen Ayaşlı, "Kaçırıldığım evde tuvalete girdim. 'Kaçırıldım. Jandarma ya da polise haber verin' diye bir not yazarak tuvaletin penceresinden dışarı attım. Notu alan birinin ihbarı üzerine polis eve baskın düzenleyerek beni kurtardı. Emniyet güçlerine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Kaçırıldığı sırada vefat eden annesinin mezarını açtırdığını ifade eden Ayaşlı, "Annemiz ağzı açıktı. Çete tarafından öldürdüğünü düşünüyorum. Otopsi yapılmasını istedim. Adalete güveniyorum" diye konuştu.

Ayaşlı, Beykoz Tapu müdürü ile ilgili bir soru üzerine, "Katil o zaten. O bu tür şeyler yapmasaydı annem de yaşayacaktı. Benden bir şekilde evimi aldılar. Ben de adalete başvurdum. Adalete güveniyorum" şeklinde konuştu.

Annesinin resmini gazetecilere gösteren Ayaşlı'nın kaçırılmanın verdiği tedirginliği üzerinde atamadığı görüldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber