Öğretmenler, ders çalışma metotlarını projeye dönüştürdü

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Haziran 2008 15:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Coşkun Eğitim Kurumları'nın düzenlediği "Öğreten örnekler" proje yarışmasına, öğretmenler, yıl içersinde öğrencilere uyguladıkları ders çalışma metotları ile katıldı.

Maltepe'de Coşkun Lisesi'nde düzenlenen "Öğreten örnekler" isimli proje yarışmasına 30 öğretmen, 50 proje ile katıldı. Eğitim ve öğretim alanındaki ders içi ve dışı etkinlik uygulamalarının paylaşıldığı projeler, Zambak Yayınları eğitim temsilcileri tarafından değerlendirildi.

Yarışma ile ilgili bilgi veren Coşkun Eğitim Kurumları Eğitim Koordinatörü Ersin İlhan, öğretmenlerin yarışmaya sene içinde öğrencilere uyguladıkları ders çalışma metotları ile katıldıklarını söyledi. Bütün öğretmenlerin kendi alanlarında proje ürettiklerini ifade eden İlhan, " Öğretmenlerimizden, herhangi bir öğretimde sıkıntıyı aşmak için proje geliştirmelerini istedik. Buna da 'öğreten örnekler' ismi verdik. Yarışma, iki kategori halinde değerlendirilecek. Sene sonu itibarı ile öğretmenlerimizin, sene içinde öğrettiklerini ispatladıkları biri materyal, diğeri ise metot ile ilgili. Öğrenci sınıfta neyi anlamakta güçlük çekiyor ve öğretmen bu konuda öğrenciye yardım için nasıl bir çözüm uyguluyor, projede bunun anlatılmasını istedik" şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber