Emekli banka müdürü denizde öldü

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 11 Temmuz 2008 12:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Uşak'ta yaşayan emekli bir banka müdürü, tatile geldiği Antalya'da denizde yaşamını yitirdi.

Ailesiyle Uşak'ta yaşayan emekli banka müdürü Atalay Kayaalp (75), tatil için geldiği Antalya'da yakınlarıyla birlikte Konyaaltı Plajı'na gitti. Kayaalp'in suda cansız durduğunu farkeden bazı vatandaşlar, Kayaalp'i sudan çıkardılar. Sahildeki görevlilerin ilk yardım müdahalesine karşın yaşamını yitirdiği belirlenen Kayaalp'ın cesedi, polisin ve doktorun incelemesi için kıyıya alındı.

Polislerin haber vermesinin ardından yaklaşık 1.5 saat sonra plaja gelen belediye doktoru, ölüm nedeninin anlaşılması için otopsi yapılması kararını verdi. Plaj şemsiyelerinin altında üzeri örtülerek inceleme için bekletilen Atalay Kayaalp'in yakınları ise doktorun geç geldiğini belirterek, tepki gösterdiler.

Atalay Kayaalp'in cesedinin bekletildiği plajda vatandaşlar, ekiplerin inceleme çalışmalarını sahilde izlerken, çocukların ise denize girmeyi sürdürdükleri görüldü.

Yakınları tarafından bir ay önce boyun damarlarının açılması için ameliyat olduğu belirtilen Kayaalp'in hastalığına bağlı olarak ölmüş olabileceği üzerinde durulduğu, kesin ölüm nedeninin otopsiden sonra belirleneceği bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber