Baykal Ergenekon sorularını yanıtlamadı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Temmuz 2008 18:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Deniz Baykal, Malatya'da Türkiye'nin en önemli gündemi haline gelen Ergenekon ile ilgili soruları cevapsız bıraktı. Baykal, "Bugün gündemimizde Malatya var.'' dedi.

Baykal, bir gazetecinin, ''Ergenekon soruşturmasında isminiz geçiyor, bu konuda ne diyeceksiniz?" sorusu üzerine, ''Onlara bakacağız. Konuşuruz sonra konuşuruz'' şeklinde konuştu.

Deniz Baykal, Altınkayısı Otel'de Malatya'da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile Malatya'nın ve Türkiye'nin içinde bulunduğu sorunların değerlendirildiği bir toplantı yaptı.

Baykal toplantı sonunda, ''Yararlı, çok verimli bir çalışma oldu. Malatya'daki odaların sivil toplum kuruluşlarının değerli başkanları yöneticileriyle kapsamlı bir Malatya ve Türkiye değerlendirmesi yaptık. Arkadaşlarım düşüncelerini değerlendirmelerini aktardılar. Malatya ile ilgili bekleyişlerini söylediler. Sorunlarını sıkıntılarını ifade ettiler. Ben de Malatya'ya nasıl baktığımızı Malatya ile ilgili anlayışımızın ne olduğunu ortaya koydum. Onun ötesinde Türkiye sorunlarını ekonomisini siyasetini son gelişmeleri de yine çok yararlı içtenlikli bir değerlendirme fırsatı yakaladık. Ben de düşüncelerimi söyledim arkadaşlarım da düşüncelerini aktardılar. Çok verimli oldu. Çok yararlı oldu. Çok memnunum. Malatya'daki bu toplantımız ufuk açıcı bir toplantı oldu.'' şeklinde konuştu.

Toplantı sonunda Malatyaspor yönetim kurulu üyesi İlhan Deniz tarafından Baykal'a Malatyaspor forması hediye edildi.

Baykal, Malatyasporlu olmanın bir onur olduğunu dile getirdi. Bundan sonra Malatya için çalışacağını aktaran Baykal, ''Malatya'nın her alanda ileri gitmesi için üzerime düşen her şeyi yapmaktan mutluluk duyarım. Kıvanç duyarım. Malatyaspor'un da çok başarılı olmasını diliyorum.'' dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber