Rekor Rakam: 1 Milyon 400 Bin Tekil Ziyaretçiye Ulaştık

KPSS sınavının yapıldığı Temmuz ayı başında 950 bin tekil ziyaretçiye ve 5 milyon sayfa gösterimine ulaşmıştık. Dün ise memurlar.net açısından tarihi bir gündü. Resmi Gazetedeki 80 cilde sadece memurlar.net'te yayımlanan linklerden ulaşılabildi. Başka hiçbir site bu linkleri yayımlamadığı için, çok yoğun ziyaretçi talebi ile karşılaştık... Memurlar.netin kendi sayaç verileri ve google analytics verilerine göre, dün, memurlar.net'e 1 milyon 400 bin tekil ziyaretçi giriş yaptı. Toplamda ise 6 milyon sayfa gösterildi. İlgi gösteren tüm ziyaretçilerimize teşekkür ediyoruz.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 29 Temmuz 2008 12:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bilindiği üzere key bilgilerinin öğrenilmesi için açılan keyodemeleri.com sitesi Pazar gününden bu yana açılmamaktadır. Resmi Gazetenin yayımlandığı http://rega.basbakanlik.gov.tr adresi ile www.basbakanlik.gov.tr adresleri ise hizmet dışı durumdadur.

Memurlar.net olarak, Resmi Gazetedeki 80 ciltlik KEY bilgilerini, biraz da yukarıdaki durumu öngördüğümüzden dolayı kendi serverlarımız üzerinden yayımlamadık. Ancak, üyelerimizin katkısı ile Resmi Gazete linklerine yer verdik ve Resmi Gazetenin de çalışmayacağını düşünerek bir üyemiz tarafından dünyaca ünlü dosya sitesi rapidshare.com'a yüklenen key bilgilerine ilişkin adresleri yayımladık.

KEY listelerine ilişkin bilgiler dün itibariyle sadece memurlar.net'te yer aldı. KEY ile ilgili haberler toplam 500 binin üzerinde okuma aldı. Çoğu zaman çok yavaş açılmamıza ve bir çok servisimiz devre dışı kalmasına rağmen, memurlar.net dün hep yayında olmaya çalıştı.

İşte bu aşırı ilgiden dolayı memurlar.net tarihinin en büyük tekil ziyaretçi sayısına ulaştı. Buna göre sadece 29 Temmuz 2008 günü toplam 1 milyon 400 bin kişi, memurlar.neti ziyaret etmiştir. Ve yine toplam 6 milyonu aşkın sayfa gösterilmiştir.

İlgi gösteren tüm ziyaretçilerimize bir kez daha teşekkür ediyoruz.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber