Yangında kayıp olan 2 kişiden birinin cesedine ulaşıldı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Ağustos 2008 14:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Antalya'nın Serik'in ilçesi Karataş köyündeki yangında kaybolan iki kişiden birinin cesedine ulaşıldı. Önceki gün Manavgat'ta başlayıp Serik'e sıçrayan yangında Osman Kahya (71) ile Ali Deniz (64) kaybolmuştu. Arama çalışmalarında yanmış halde bir cesede ulaşıldı.

Edinilen bilgiye göre Antalya Jandarma Alay Komutanlığı'na bağlı jandarma ekipleri yangının etkili olduğu Serik'in Karataş köyünde bir cesede ulaşıldı. Kayıp kişilerden Osman Kahya'nın damadı Hüseyin Okur'un evinde tamamen yanmış halde bulunan cesedin kimlik tespiti yapılamadı. Karataş köy halkı ve Muhtarı Arif Kahya cenazenin Osman Kahya'ya ait olabileceğini söyledi.

Öte yandan Antalya'da devam eden orman yangınlarını incelemek üzere bölgeye gelen Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu bir kişinin hayatını kaybettiğini doğruladı.

140 haneli köyden Merkez Mahallesi'nden 40, Macarlar Mahallesi'nde de 20 olmak üzere 60 evin tamamen yandığı, bütün eşyaların kullanılamaz hale geldiği belirtildi. Muhtar Arif Kahya, şu ana kadar köyde 7 büyükbaş, 60 da küçükbaş hayvanın telef olduğunu, 3 traktörün de yandığını belirtti. Yangından kaçan köylülerin çoğu geceyi Serik'teki akrabalarının yanında geçirdi. Sabah eşyalarını kurtarma ümidiyle evlerine gelen köylüler hayal kırıklığı yaşadı.

Bölgeye gelen sivil savunma ekipleri, Kızılay ve çevre belediyeleri de vatandaşın yaralarını sarmaya çalışıyor. Kızılay, 250 çadır ve gıda yardımı yaparken, belediyeler de yiyecek ve içecekleri temin ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber