Bingöl'de saldırı: 2 şehit, 9 yaralı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 03 Eylül 2008 07:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bingöl Valisi İrfan Balkanoğlu, Kiğı Baraj inşaatını koruma görevine giden askerlere saldırıda 2 askerin şehit olduğunu açıkladı.

Balkanoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kiğı Baraj inşaatı koruma görevine giden askeri timim saat 18.30 sıralarında bir grup teröristin saldırısına uğradığı belirterek, ''Saldırıda yaralanan ve Elazığ'a gönderilen 2 askerimiz şehit oldu'' dedi.

Balkanoğlu, bölgede operasyonların sürdüğünü bildirdi.


Şehit askerlerin kimlikleri belirlendi

Bingöl'de baraj inşaatını koruma görevine giderken teröristlerin saldırısında şehit olan askerlerin kimlikleri belirlendi. Kiğı Baraj inşaatını koruma görevine giden askeri time düzenlenen saldırıda şehit olan askerlerin Jandarma Komando Er Eyüp Gürsoy ile Jandarma Komando Er Ramazan Demirci olduğu belirlendi. Şehit askerlerin cenazeleri Fırat Üniversitesi Hastanesi'ne getirildi.

Bingöl'de baraj inşaatını koruma görevine giderken teröristlerin saldırısında şehit olan askerlerin kimlikleri belirlendi.

Kiğı Baraj inşaatını koruma görevine giden askeri time düzenlenen saldırıda şehit olan askerlerin Jandarma Komando Er Eyüp Gürsoy ile Jandarma Komando Er Ramazan Demirci olduğu belirlendi.

Şehit askerlerin cenazeleri Fırat Üniversitesi Hastanesi'ne getirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber