AK Parti: İftira atanlar mücadele edemeyenlerdir

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 13 Eylül 2008 18:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Haluk İpek, ''Yerel seçimler öncesi partimizle mücadele edemeyenler, bir iftira kampanyasıyla milletin kafasını ve zihnini bulandırma gayreti içine girmişler. AK Parti'nin milletle yapmış olduğu sözleşmeyi kimse zayıflatamaz'' dedi.

İpek, partilerinin Can Polat Pamay Spor Salonu'nda düzenlenen merkez ilçe 3. olağan genel kurulunda yaptığı konuşmada, kamuoyu yoklamalarında AK Parti'nin yüzde 50'nin üzerinde oy potansiyeli olduğunu söyledi.

AK Partili her ferdin, yüzde 50'nin üzerindeki oy oranını birliktelikle hizmete dönüştürmesi gerektiğine işaret eden İpek, şunları kaydetti:

''Partimizin diğer siyasi partilerden tek farkı şudur. AK Parti dışında hiçbir siyasi partinin iktidar talebi yoktur, tek başına da iktidara talip değillerdir. O yüzden birlikte yine ileriye yönelik adımlarımızı büyütmenin yanı sıra çok çalışmak zorundayız. Geçmişte koalisyonları planlayanlar bu ülkede millet iradesinin daha zayıf işlemesiyle ilgili planlar bile yapmışlardır. Milletimizin bize vermiş olduğu vekaleti TBMM'de kullanıyoruz. Ancak, yerel seçimler öncesi partimizle mücadele edemeyenler, bir iftira kampanyasıyla milletin kafasını ve zihnini bulandırma gayreti içine girmişler. Kim ne yaparsa yapsın, AK Parti'nin milletle yapmış olduğu sözleşmeyi hiç kimse zayıflatamaz, yapılan tüm girişimler de beyhudedir ve boşa çıkacaktır.''

İpek, Türkiye'de ekonomi, eğitim ve diğer alanlardaki büyümenin tek sebebinin milletin bir araya gelip siyasetin merkezine yerleşmesinden kaynaklandığını belirterek, ''O yüzden hepimizin büyümenin, çalışmanın, kalkınmanın ana dinamiği bu bir araya gelişi hiçbir şekilde zayıflatmamamız lazım. Kongrelerimizin geleceğe yönelik yapacaklarımızda bize enerji vermesi gerekir'' dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber