Baskentte ulaşıma zam

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Ekim 2008 00:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Baskent ulasiminda toplu tasima araclarinin ucretleri yeniden belirlendi. Yeni tarifeler, 15 Ekim Carsamba gununden itibaren uygulanmaya baslayacak.

Ankara Minibusculer Odasi ile Ozel Halk Otobusculeri Odasi'nin zam talepleri uzerine toplanan Ulasim Koordinasyon Merkezi (UKOME) Genel Kurulu'nda, baskentteki toplu tasima ucretleri yeniden belirlendi. 15 Ekim 2008 Carsamba gununden itibaren yururluge girecek olan uygulamayla, Ankara sehir ici toplu tasima fiyat tarifelerinde kisa mesafeli minibus tasima ucreti 1.70 YTL, uzun mesafeli minibus tasima ucreti 2 YTL olarak belirlenirken; manyetik kart kullanilan toplu tasima araclari olan metro, Ankara ve

EGO otobuslerinde tek binislik kartlarda tam bilet 1.70 YTL, cok binisli tam bilet tek binis 1.40 YTL olmasi kararlastirildi. Ayrica, indirimli biletlerde herhangi bir artis yapilmamasi benimsendi.

Manyetik kart kullanilmayan ozel toplu tasima araclarinda ise (ozel halk otobusleri) tam bilet fiyati 1.50 YTL'den 1.70 YTL'ye cikarilirken, bunlardaki indirimli biletlerde ise yine bir artis yapilmadi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber