Emekli öğretmen başına taşla vurularak öldürüldü

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Ekim 2008 15:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sinan Gül-Türkiye

Emekli öğretmen başına taşla vurularak öldürüldü

KONYA- Konya'da bir emekli öğretmen, henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce başına taşla vurularak öldürüldü. Polis , cinayet aydınlatmak için çalışma başlattı.

Edinilen bilgiye göre olay, Konya'nın merkez Selçuklu ilçesi Ladikli Ahmet Hüdai Parkı'nda gerçekleşti. Parkta bir kişinin hareketsiz yattığını gören vatandaşlar, durumu ambulans ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, şahsın hayatını kaybettiğini tespit etmesi üzerine polis harekete geçti. Cinayet mahalline giden ekipler, parkın çevresini güvenlik şeritleriyle kapatırken, ölen kişinin emekli öğretmen Mehmet Mert (60) olduğu belirlendi.

Cesedin kimliğinin belirlenmesinin ardından Mert'in yakınlarıyla görüşen Konya Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, yaşlı adamın 3 gün önce akşam saatlerinde evinden ayrıldığını ve kendisinden bir daha haber alınamadığını öğrendi.

Cinayet Bürosu dedektifleri, Mehmet Mert'in başına aldığı darbeler sonrasında hayatını kaybettiği tespit etti. Cinayet mahallinde yapılan incelemede kanlı taş parçaları bulundu. Polis ve Cumhuriyet Savcısının incelemelerin ardından Mert'in cesedi otopsi için Konya Numune Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Cinayetle ilgili polis ekipleri soruşturma başlattı. (CİHAN)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber