MEB'de, yönetici atama genelgesi bir kaç gün içinde yayımlanacak

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 29 Ekim 2008 17:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünün yönetici atama yönetmeliği ek 2 değerlendirme formunda yaptığı değişiklik sonrasında, yönetici adaylarının beklediği genelge yayımlanıyor.

Türk Eğitim Sen Başkanı İsmail Koncuk, Personel Genel Müdürü Necmettin Yalçın'la yaptığı görüşme sonrasında yaptığı açıklamada, genelgenin bu hafta Perşembe veya Cuma günü illere gönderileceğini söyledi.

Koncuk görüşmede, idareci atamalarında yeni bir iptal istemediklerini bu nedenle münhal yöneticiliklerin ilanının valiliklere bırakılmamasını Genel Müdürden istediklerini belirtti. Koncuk "Türk Eğitim Sen olarak, yönetmeliğin ve Ek 2 yönetici değerlendirme formunun uygulanması ile ilgili çıkarılacak genelgede, bütün boş idareciliklerin ayrım yapılmadan duyurulmasını, yapılacak asaleten atamaların bir takvim doğrultusunda bütün illerimizde aynı anda başlanıp, sonlandırılmasını talep ediyoruz. Bu konuda insiyatifin valiliklere bırakılması halinde, bir hukuk devletine yakışmayacak, çifte standart uygulamalar ve hak gaspları ortaya çıkmaktadır." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber