Öğretmenin aşı olmaktan korkan öğrenciye tokat attığı iddiası

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Kasım 2008 16:57, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde aşı vurulmaktan korktuğu için okulun müdür yarımcısı tarafından tokatlandığı ileri sürülen 14 yaşındaki çocuğun annesi polise şikayette bulundu.

Alınan bilgiye göre, Ahmet Akkoç İlköğretim Okulu 8. Sınıf öğrencisi olan Murat C. aşı olmaktan korktuğu için müdür yardımcısı Ü.Ç. tarafından tokatlandığını iddia etti. Küçük çocuğun annesi Yüksel C., Çocuk Şube Müdürlüğü'ne giderek öğretmen hakkında şikayetçi oldu.

Doktor raporu alınan Murat C'nin avukat nezaretinde ifadesi alındı.

Anne Yüksel C. CİHAN muhabirine yaptığı açıklamada, okuldan dönen oğlunun yüzünde kızarıklar ve parmak izi olduğunu gördüğünü söyledi. Oğlunun öğretmeninin kendisine tokat attığını söylemesi üzerine polise şikayette bulunduklarını kaydeden Yüksel C., "Oğlum okuldan dönünce yüzünde kızarıklar ve parmak izleri vardı. Ne olduğunu sorduğumda bana aşı olmaktan korktuğu için öğretmeninin kendisini tokatladığını söyledi. Ben de oğlumu alarak karakola şikayette bulunmaya geldim. Bir öğretmenin bunu yapması çok üzücü." dedi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber