Yağmura rağmen ucuz ürün kuyruğu

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Kasım 2008 09:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Elektro market zinciri Media Markt'ın Kozyatağı Şubesi'nin açılışında, ucuz ürünlerden satın almak isteyen yüzlerce vatandaş yağmura rağmen sabaha kadar satışın başlamasını bekledi. Sabah 06.00'da satışa başlayan mağazanın açılışında, Ümraniye Tepeüstü Şubesi'nde yaşanan izdiham görülmedi. Bu durumun ekonomik krizden kaynaklandığı belirtildi.

Elektro market zincirlerinden Media Markt'ın Kozyatağı Şubesi sabah 06.00'da ürün satışına başladı. D-100 Karayolu üzerindeki Optimum Alışveriş Merkezi'nde bulunan 6 bin metre kare alana sahip mağazanın açılışı nedeniyle, birçok ürün piyasa değerinden daha ucuza satışa çıkarıldı. Bu durumdan haberdar olan yaklaşık 300 kişi, kısıtlı sayıdaki ürünlerden satın alabilmek için saat 00.00'dan itibaren mağaza önünde kuyruğa girdi. Yağmur altında mağazanın açılışını bekleyen vatandaşlara, pike ve yağmurluk verildi. Mağazanın açılışında 300 kişilik güvenlik ekibi ile 84 personel görev yaptı. Müşteriler saat 06.00'dan itibaren sıra ile içeri alındı. Mağazada, televizyon ve görüntü sistemlerinden Hi-Fi ses sistemlerine, bilgisayar ve cep telefonlarından beyaz eşya ve küçük ev aletlerine kadar birçok ürün müşteriye sunuldu.

İstedikleri ürüne kavuşan müşteriler, mağazada bazı ürünlerin piyasadaki fiyatından düşük olduğunu ve beklemeye değdiğini, bazı ürünlerin fiyatının da piyasadan çok farklı olmadığını belirtti. Açılışta yağmurluk ve pike dağıtılmasına, sırada bekleyen müşterilere sıcak ve soğuk içecek ikram edilmesine rağmen beklenen ilgiyle karşılaşılmadı. Mağazanın, Ümraniye Tepeüstü Şubesi'nin açılışına gösterilen ilgi görülmedi. Bu durum ise ekonomik krize bağlandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber