Şimdi de sahte hakim ve savcılar çıktı

Kaynak : Bugün
Haber Giriş : 08 Aralık 2008 10:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tutuklulardan serbest bırakılmaları vaadiyele para sızdırıyorlardı.

Kendilerini hakim ve savcı olarak tanıtarak, davaları süren bazı tutukluların serbest bırakılması vaadiyle ailelerinden yüklü miktarda para istedikleri öne sürülen 4 kişi gözaltına alındı.

Ekipler, Şişli, Kağıthane ve Bakırköy'de belirlenen adreslere operasyon düzenledi. Eş zamanlı operasyonda, kendisini hakim, savcı, ağır ceza reisi ve müfettiş olarak tanıttığı ileri sürülen Metin K, bu kişinin yardımcısı olduğu iddia edilen Salih Y, kuryelik yaptığı belirlenen Fatih T. ve aracılık yaptığı ifade edilen taksi sürücüsü Ahmet A. gözaltına alındı. Metin K. ve Salih Y'nin, mahkemelerde davası görülen bazı tutukluların aileleriyle telefonla görüşerek, serbest bırakılmaları karşılığında para istedikleri belirtildi.

LÜKS İÇİNDE YAŞIYORLAR

Şebeke lideri olduğu ileri sürülen Metin K'nin ayrıca arkadaşlık yaptığı T.K. ve S.U. adlı kadınlara ''Elimde çıplak görüntüleriniz var. İsteklerimi yerine getirmezseniz bunları yayınlarım'' diyerek şantaj yaptığı da öğrenildi. Çetenin lüks içinde yaşadığı öğrenildi. Eskiden iki spor kulübünde kalecilik yaptığı ifade edilen Metin K. ile diğer 3 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından Bakırköy Adliyesi'ne sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber