Bu haftaki meclis gündemi için tıklayın

Haber Giriş : 29 Kasım 2004 23:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Genel Kurul'da organik tarım, tohumculuk; TBMM Adalet komisyonu'nda ele alınan CMUK ve SSK hastanelerinin devrine ilişkin yasa tasarıları görüşülecek.

Bu tasarılar üzerindeki görüşmelerin Perşembe günü tamamlanamaması durumunda Genel Kurul, 3 Aralık Cuma, 4 Aralık Cumartesi ve 5 Aralık Pazar günleri de çalışacak.

Meclis Genel Kurulu'nu hafta sonunu da kapsayacak yoğun bir çalışma temposu bekliyor. Meclis Genel Kurulu çalışmalarına Salı günü geçtiğimiz hafta tümü üzerindeki görüşmeleri tamamlanan Organik Tarım Yasa Tasarısı'nı görüşerek başlayacak.

Daha sonra ele alınacak Tohumculuk Yasa Tasarısı'ndan sonra Genel Kurul'un gündemine Adalet Momisyonundan geçen Ceza Muhakemeleri Usul Kanunu yasa tasarısı gelecek. Genel Kurul'da bu hafta ayrıca SSK hastanelerinin Sağlık Bakanlığı'na devrine ilişkin yasa tasarısının da görüşülmesi öngörülüyor.

Bu tasarılar üzerindeki görüşmelerin tamamlanamaması durumunda Genel Kurul, Cuma Cumartesi ve Pazar günleri de çalışacak. Meclis Plan Bütçe Komisyonu ise bütçe görüşme takviminde değişiklik yaptı.

Komisyon Salı ve Çarşamba günü bütçe görüşmelerine ara verecek, bütçe üzerindeki son çalışmasını 7 Aralık Salı günü yapacak.
aa

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber