Erdoğan: Ankara için değerlendirmeler yapıyoruz

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 23 Aralık 2008 18:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ankara - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayını ne zaman açıklayacağına ilişkin bir soruya verdiği yanıtta, "Kamuoyu araştırmaları bu hafta sonuna kadar gelirse bekletmeyip açıklarız" dedi.

Erdoğan, Gürcistan Başbakanı Grigol Mgaloblişvili ile başbaşa ve heyetler arası görüşmenin ardından ortak basın toplantısında bir gazetecinin, "Ankara Büyükşehir Başkanı adayınızın belirlenmesi sürecinde bir takım sıkıntılar yaşandığı yorumları yapılıyor. Gerçekten bu tür sıkıntılar yaşanıyor mu? Adayınızı ne zaman açıklayacaksınız?" sorusuna Erdoğan, şu yanıtı verdi:

"Sürece girerken büyükşehir belediyelerimizle alakalı yaptığımız gerek temayül yoklamaları, gerek kamuoyu araştırmaları ve bütün bunlarla birlikte belli aralıklarla büyükşehir belediye başkan adaylarımızı açıklayacağımı söyledim. Bildiğiniz gibi şu ana kadar 5 ilimizi açıkladım. Ankara da bizim için çok çok önemli bir ilimiz, başkentimiz. Değerlendirmeleri yapıyoruz. O değerlendirmeleri yaptıktan sonra... Kamuoyu araştırmaları bu hafta sonuna kadar gelirse zaten bekletmeyip açıklarız. Şu anda arkadaşlarımız Ankara'da çok ciddi sayıda denek üzerinde çalışmalarını yapıyorlar. Bu çalışmalar neticelendikten sonra da bizler Ankara Büyükşehir Belediyesiyle ile ilgili kararımızı vereceğiz."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber