Liseli kıza görüntülü şantajlı tecavüz

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 07 Ocak 2009 20:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kemal KARADAĞ/ÇORUM, (DHA)

ÇORUM'da 16 yaşındaki lise öğrencisi M.N. ile cinsel ilişkiye girip bunun görüntülerini çeken ve tekrar tekrar ilişkiye zorlayan 19 yaşındaki C.B., aynı yaştaki G.K. ve Ö.K., polis tarafından gözaltına alındı. K.T. ise aranıyor.

Olay Bahçelievler Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, lise ikinci sınıf öğrencisi M.N. adlı kızla cinsel ilişkiye girdiği iddia edilen C.B. bunu cep telefonuyla gizlice görüntüleyip şantaj yaptığı iddiasıyla polis tarafından akşam saatlerinde yakalandı.

Genç kızın ailesinin şikayeti üzerine gözaltına alınan ve otobüslerde muavinlik yapan C.B.'nin ifadesi doğrultusunda genç kızı taciz ettikleri ileri sürülen arkadaşları G.K. ile Ö.K. da yakalandı. Lise öğrencisi M.N. polise verdiği ifadede, ?Daha önceden tanıştığım C.B. ile geçen Aralık ayında sinemaya gittik.

Sinemada bacaklarımı ve göğüslerimi okşadı. Salon boş ve karanlık olduğu için burada ters ilişkiye girdik. Bu olaydan birkaç gün sonra C.B.'nin evine gittik. Evine gittiğimizde de yine ters ilişkiye girdik. Bu şekilde 5 kez Bahçelievler Mahallesi'ndeki evine giderek ilişkiye girdik. En sonuncusunda cep telefonu ile görüntülerimizi çektiğini söyledi.

Bekaretimi bozmak istedi, kabul etmeyince de ?Elimde görüntülerin var' diyerek beni tehdit etti. Telefondaki görüntüleri gösterdi. Korktuğum için arkadaşlarından K.T. ile de ters ilişkiye girdim. Yanında bulunan ancak isimlerini bilmediğim iki kişi de beni taciz etti. Bana şantaj yaptılar? dedi. Gözaltına alınan C.B., G.K. ve Ö.K.'nin sorgulamaları devam ederken, kaçan K.T.'nin yakalanması için soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber