Meclis'in bugünkü gündemi belli oldu

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 08 Ocak 2009 09:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
AK Parti Grup Başkanvekilleri Bekir Bozdağ ve Nihat Ergün, saat 10.45'te basın toplantısı düzenleyecekler. CHP İstanbul Milletvekili Çetin Soysal, bir grup kot taşlama işçisi ile birlikte saat 11.30'da CHP Grup Yönetim Kurulu Salonunda basın toplantısı yapacak. DTP İstanbul Milletvekili Sebahat Tuncel ile Diyarbakır Milletvekili Akın Birdal, saat 12.00'de ortak basın toplantısı düzenleyecek.

Saat 10.00'da toplanacak olan TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu'nda, İstanbul'daki karakollar ve Bandırma M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda yapılan incelemeler sonucunda hazırlanan alt komisyon raporları görüşülecek.

Saat 14.00'te toplanacak olan TBMM Genel Kurulu'nda, Tapu Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı görüşülecek.

TBMM Milli Savunma Komisyonu saat 14.30'da toplanarak, Askerlik Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi ile Gülhane Askeri Tıp Akademisi Kanununun Bazı Maddelerinde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı'nı ele alacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber