Cumhurbaşkanı gün gün nerede?/ TIKLAYIN

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 21 Ocak 2009 16:37, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:01

Cumhurbaşkanlığı internet sitesi, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Ankara dışındaki programlarının takip edilebildiği bir bölüm ve 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel ile 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'in bazı arşiv bilgileriyle zenginleştirildi.

Cumhurbaşkanlığı'nın "www.tccb.gov.tr" internet adresine, "Cumhurbaşkanımız Nerede?", "Mülakatlar" ve "Himaye Edilen Projeler" başlıklı yeni bölümler ile 9. Cumhurbaşkanı Demirel ve 10. Cumhurbaşkanı Sezer dönemlerine ait arşiv bilgileri eklendi.

"Cumhurbaşkanımız Nerede?" başlığı altında, Cumhurbaşkanı Gül'ün şimdiye kadar katıldığı resmi ziyaret, gezi ve organizasyonlar harita üzerinden takip edilebiliyor. Gül'ün Ankara dışında bulunduğu yerler Cumhurbaşkanlığı forsu ile işaretlendi. Bu işaretlerin üzerine tıklanması halinde ziyaret hakkında kısa metin bilgileriyle varsa video ve fotoğraflara ulaşılabiliyor.

Sitenin, "Cumhurbaşkanı Abdullah Gül" bölümünde ise Gül'ün verdiği mülakatlarla, himayesindeki projelere ait bilgiler yer alıyor.

Cumhurbaşkanlığının internet sitesinde 9. Cumhurbaşkanı Demirel ve 10. Cumhurbaşkanı Sezer'in programları, konuşmaları ve basın açıklamalarına da ayrı başlıklar altında ulaşılabiliyor.

Cumhurbaşkanı Gül'ün, hangi ülkeleri ve hangi illeri ziyaret ettiğine ilişkin olarak google maps kaynaklı harita bilgisi için aşağıdaki linke tıklayınız.

http://www.tccb.gov.tr/cumhurbaskaninerede/

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber