Hızlı tren personelinin kıyafetleri Sarar'dan

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Şubat 2009 10:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

13 Mart'ta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla ilk seferine Ankara-Eskişehir arasında başlayacak olan hızlı tren'in makinist, host ve hosteslerini Sarar giydirecek.

Türk Hava Yolları'ndan sonra bir ilke daha imza atan Sarar, şimdi de hızlı tren'in makinist, host ve hostestlerini giydirecek. Çalışmalarına aylar önce özel bir ekip tarafından başlanan koleksiyon, gümüş sırmalı biye ve gümüş düğmeleriyle dikkat çekiyor. Makinistler için hazırlanan lacivert ceket ve pantolon; beyaz gömlek ve kırmızı kravat pilot kıyafetlerini andırıyor. Host ve hostestler için hazırlanan koleksiyonda ise lacivert ceket, yelek ve pantolon; beyaz gömlek, kırmızı kravat ve kırmızı fular yer alıyor.

Sarar Yönetim Kurulu Başkanı Cemaletin Sarar, TCDD Genel Müdürlüğü'nün isteği üzerine itina ile hazırlanan kıyafetlerin uzun çalışmalar sonucunda oluştuğunu söyledi. Sarar'ın 65 yıllık tecrübesinin hızlı tren personeliyle buluşacağını belirten Cemallettin Sarar, "Sarar Bomonti bayan imalat müdürü Saniye Özbiçer ve özel satışlar sorumlusu İbrahim Soyalan tarafından yürütülen proje, 13 Mart 2009 Cuma günü Hızlı Tren seferleriyle uygulamaya girecek." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber