Memur-Sen'den üyelerine Grup Ferdi Kaza Sigortası

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Mart 2009 20:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, imzaladıkları Grup Ferdi Kaza Sigortası ile üyelerin haklarına güvence, risklerine teminat getirdiklerini söyledi.

Memur-Sen'in Grup Marmara Sigorta Aracılık Hizmetleri ve SBN arasında imzalanan Grup Ferdi Kaza Sigortası tanıtım toplantılarının ilki, Ankara'da gerçekleştirildi. Gazi Üniversitesi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıda konuşan Gündoğdu, masada haklarını savundukları kamu çalışanlarının, günlük hayattaki risklerini de düşündüklerini ifade etti. Gündoğdu, "İmzaladığımız grup ferdi kaza sigortası ile vefat ve sürekli sakatlık durumlarında 15 bin TL teminat getirdik. Bunun dışında, diğer

sigortacılık alalarında büyük indirim ve ödeme kolaylıkları elde ettik" dedi.

Toplu görüşme masasında kamu çalışanlarının ekonomik ve özlük haklarını kazanımda gösterdikleri çaba ve elde ettikleri sonucun, Memur-Sen'e olan teveccühü daha da artırdığını dile getiren Gündoğdu, "Bizi gönülden seven insanların bu sevgilerini üye olarak somutlaştırmalarını bekliyoruz. Memur-Sen'e verilecek destek, her alanda hizmete dönüşecektir. Biz her zaman, ülkemiz, milletimiz, insanlık için mücadelemizi sürdüreceğiz. İmzasını attığımız bu protokolle, bu davada bize destek veren gönüldaşlarımızın,

kamu çalışanlarımızın günlük hayatlarındaki risklerine de ortak olduk" şeklinde konuştu.

Grup Marmara Sigorta Aracılık Hizmetleri A.Ş. Genel Müdürü Murat Yılmazer ise katılımcılara bir sunum yaparak, gerçekleştirilen işbirliğinin detaylarını anlattı.

Yılmazer, Memur-Sen üyelerinin bu anlaşma ile, hiçbir yerde bulamayacakları indirim ve ödeme imkanına sahip olduklarını ifade ederek, Memur-Sen ve üyeleriyle böyle bir işbirliğine imza atmaktan mutluluk duyduklarını kaydetti.

Murat Yılmazer'in verdiği bilgiye göre, sözkonusu anlaşmanın kazandırdığı haklardan faydalanmak isteyen Memur-Sen üyeleri, Grup Marmara Sigortacılık Hizmetleri'nin 0.216. 372 22 00 numaralı telefonunu mesai saatleri içinde arayıp, poliçelerini düzenletebilecekler.

İmzalanan anlaşmayla, Memur-Sen'liler şu kazançları elde etti:

"- 15.000 TL teminatlı Grup Ferdi Kaza Sigortası,

- Kaskoda yüzde 30 indirim

- Poliçe bedellerini 3-12 ay taksitle ödeme imkanı

- Kasko, DASK, trafik ve diğer sigorta poliçelerini SBN'den yaptırmaları halinde 30.000 TL teminatlı Ferdi Kaza Sigortası

- Poliçesi hediyesi

- Memur-Sen üyelerine sağlanan bu imkanlardan üyenin; anne, baba, eş ve çocukları da yararlanma hakkı elde edecekler".

Anlaşmanın imzalandığı 05.03.2009 tarihinden itibaren bütün üyeler, hiç bir işlem yapmaksızın Grup Ferdi Kaza Sigortası kapsamına alındı.

- Ayrıca, trafik, kasko, dask gibi diğer sigorta seçeneklerini kullanacak Memur-Sen üyelerinin (0.216. 372 22 00) bu numarayı araması gerekiyor.

- SBN Sigorta'nın hasar hattı olan, 0.212.444 1 344 numaralı telefonu ise 7 gün 24 saat hizmette olacak.

Yapılan açıklamalarda, anlaşmayla ilgili detayların en kısa zamanda yapılacak bölge toplantıları, afiş, broşür ve gazete ilanlarıyla tanıtımının yapılacağı belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber