Baykal, Kılıçdaroğlu'nu konuşturmadı

Kaynak : Star Gazetesi
Haber Giriş : 23 Mart 2009 02:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul bugün 5 siyasi partinin mitingine ev sahipliği yaptı. Adalet ve Kalkınma Partisi(AKP) Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Kazlıçeşmede halka seslenirken, Cumhuriyet Halp Partisi (CHP) lideri Deniz Baykal, Çağlayan Mitingi'nde konuştu. Mitingde CHP'nin İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkan adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na söz sırası bir türlü gelmedi.

KILIÇDAROĞLU KONUŞTURULMADI

Sabahın erken saatlerinden itibaren CHP'liler, Çağlayan Meydanı'nda toplanmaya başladı. Kalabalık, partinin başkan adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşmasını beklerken, konuşma sırası bir türlü kendisine gelmedi. Mikrofonu alan CHP lideri Deniz Baykal, kalabalığa seslendi. Belki konuşmanın sonunda Kılıçdaroğlu konuşur beklentisi de boşa çıktı. Mikrofonu bir türlü eline alamayan Kılıçdaroğlu ise sadece Baykal'ın yanında kalabalığı selamlamakla yetindi.

HERKES BU SORUYU SORUYOR: NEDEN KONUŞTURULMADI?

Kılıçdaroğlu'nun Çağlayan gibi dev bir mitingde konuşturulmaması herkesi şaşırtırken, görüşlerine başvurulan isimlerden araştırmacı Tarhan Erdem, "Çağlayan Kılıçdaroğlu'nu bekliyordu. CHP'lileri heyacanlandıran Baykal değil, Kılıçdaroğlu... Konuşmaması büyük kayıp..." dedi. Gazeteci Nazlı Ilıcak ise, benzer bir durumun 2001 krizinin ardından apar topar Türkiye'ye getirilen Kemal Derviş'in de başına geldiğini hatırlatarak, "Kemal Kılıçdaroğlu'nun sonu da seçimden sonra ona benzemez inşallah. Başına seçimden sonra birşeyler gelebilir" şeklinde görüş belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber