Öğretmenin tokadı öğrenciyi sağır ediyordu iddiası

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 25 Mart 2009 20:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

TRABZON'un Akçaabat İlçesi'nde öğretmeninden tokat yediği iddia edilen lise üçüncü sınıf öğrencisinin kulak zarı yırtıldı. İl ve İlçe Milli eğitim müdürlükleri olayla ilgili soruşturma başlatıldığını bildirdi

Olay, Akçaabat İlçesi'nin Yaylacık Mahallesi'nde bulunan Akçaabat Çok Programlı Lisesi'nde meydana geldi. Okulun spor salonunda yapılan sınıflararası futbol turnuvasında, iddiaya göre arkadaşına sert müdahalede bulunduğu için Beden Eğitimi Öğretmeni 35 yaşındaki Süleyman Kuri tarafından oyundan alınan lise 3'üncü sınıf öğrencisi 17 yaşındaki B.Ş., sinirlenerek çöp kutusuna tekme attı ve kırdı. Bunun üzerine öğretmen Kuri'nin kendisini dövmeye başladığını ileri süren Şahin, ?Çöp kutusuna tekme attığım için vurmaya başladı. ?Ücretini öderim' dememe rağmen kafama ve kulağıma tokat attı. Bu olay sonrası kulağımda başlayan ağrının devam etmesi üzerine Akçaabat Devlet Hastanesi'ne gittim. Muayene eden uzman doktor kulak zarının yırtıldığını söyledi. Daha sonra da ameliyat ettiler, gerekli müdahaleyi yaptılar. Hastaneye giderken tam olarak duyamıyordum. Şu anda da duymakta zorlanıyorum? dedi.

Akçaabat Devlet Hastanesi Kulak-Burun-Boğaz Uzmanı Dr. Akif Emre Nuroğlu ise, kulak bölgesinde darbelere bağlı oluşan basıncın kulak zarında yırtılmaya neden olabildiğini belirterek, ?Bu öğrencinin de kulak zarında basınçtan dolayı yırtık meydana geldi. Ameliyatla gerekli müdahaleyi yaptık. İyileşme ihtimali oldukça yüksek? dedi.

İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri ise olayı doğrularken, olayla ilgili inceleme başlatıldığını belirtildi. Akçaabaat Kaymakamlığı'nın da olayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber