Adana'da oy sırası tartışmasında 7 yaralı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 29 Mart 2009 16:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adana'da, oy verme işlemi sırasında çıkan tartışma sonrasında meydana gelen kavgada, 7 kişi tüfekle yaralandı.

Alınan bilgiye göre, sabah saatlerinde Tepebağ Mahallesi'ndeki Tepebağ Lisesinde oy kullanan Ramazan A. ile Cengiz Ç. arasında sıra nedeniyle tartışma çıktı. Birbirleriyle küfürleştikleri belirtilen iki kişi, araya giren vatandaşların müdahalesiyle ayrıldı.

Daha sonra, Cengiz Ç, beraber alkol aldıkları Yusuf Ç, Hüseyin T, Levent P. ve Kadir S.Ş. ile Ramazan A'nın evine giderek, kendisiyle görüşmek istediler. Burada çıkan tartışma sırasında, Ramazan A'nın oğlu Cengiz A, av tüfeğiyle ateş açtı.

Olayda, Cengiz Ç. ve beraberindeki 4 kişi ile çevredeki vatandaşlardan Edibe Y. ile Suzan B. yaralandı. Yaralılar Adana Devlet ve Numune hastanelerine kaldırıldı.

Bu arada, Ramazan A. ile oğlu Cengiz A. olayda kullanılan av tüfeği ile yakalanarak polis merkezine götürüldü.

Ramazan A'nın ifadesinde, Cengiz Ç'nin oy kullanılırken kendisine küfür ettiğini iddia ederek, ''Oradaki vatandaşlar araya girince ayrıldık. Bana hakaret etmeye devam etti. Giderken de hakaret etmeye devam ediyordu. Ben de evime gittim. Bir süre sonra evimi basıp küfür etmeye başladı. Bana saldırmak isterlerken oğlum tüfekle ateş açtı'' dediği öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber