Görevden alınan zabıta müdürü, başkana saldırdı

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 23 Nisan 2009 15:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı töreninin ardından, görevden alınan belediye zabıta müdür vekili ve yakınları belediye başkanını tartakladı.

İlçede 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Cumhuriyet Meydanında tören düzenlendi. Tören sonrası katılımcılar dağılırken, bir süre önce zabıta müdür vekilliği görevinden alınan Hacı Ömer Burca'nın oğlu Anıl Burca, babasının görevden alınmasına tepki göstererek Belediye Başkanı Mehmet Araç'a saldırdı.

Eski zabıta müdürü Hacı Ömer Burca'nın kardeşleri Mehmet ve Abdulkadir Burca'nın katıldığı kavgada Başkan Araç tartaklandı. Bu sırada çıkan arbede sırasında İl Genel Meclisi Üyesi Ramazan Yapıcı da kavgaya karıştı.

Belediye görevlilerinin müdahalesiyle kavga sona erdi. Polis ekipleri, Anıl, Mehmet ve Abdulkadir Burca ile olay yerinde bulunan Hacı Ömer Burca'yı gözaltına aldı.

Saldırıyı hafif sıyrıklarla atlatan Başkan Mehmet Araç, daha sonra Çubuklu Köyü İlköğretim Okulu'nda düzenlenen törene katılmak üzere olay yerinden ayrıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber