Diş doktoru kendini ihbar etti: Maaşımı hak etmiyorum

Haber Giriş : 26 Aralık 2004 02:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Diş doktoru kendini ihbar etti

İskenderun Devlet Hastanesi'nde çalıştığı sırada diş ünitesi bulunmayan 3 No'lu Sağlık Ocağına ataması yapılan ve burada 11 ay görev yapan Dr. Salih Başer, aldığı maaşı hak etmediği için ilgili mercilere başvurarak atamasının yapılmasını istedi. Başer son olarak Başbakan Erdoğan'a yazdığı mektubunda "Dokuz aydır üretmeden, çalışmadan maaş aldım, ben çalışarak üreterek devletime faydalı olmak istiyorum" dedi.

Başer Başbakan Erdoğan'a yazdığı mektupta İskenderun Devlet Hastanesi'nden diş ünitesi bulunmayan Üç No'lu Sağlık Ocağına atamasının yapıldığını hatırlattı. Bunun üzerine İl Sağlık Müdürlüğüne dilekçe yazarak tayininin yapılmasını istediğini ancak isteğinin dikkate alınmadığını vurgulayan Başer şunları söyledi, "18 yıllık devlet memuruyum. 11 aydır üretmeden, çalışmadan maaş aldım. Bu durum beni çok rahatsız etmektedir. Çalışarak, üreterek devletime faydalı olmak istiyorum."

Bu mektuptan kısa süre sonra Başer diş ünitesi bulunmayan 3 No'lu Sağlık Ocağı'ndan, diş ünitesi bulunan ve 2 diş hekiminin görev yaptığı Ana Çocuk Sağlığı'na üçüncü hekim olarak atandı.

Birgün

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber