Bakan Kavaf 'habersiz' denetledi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 21 Mayıs 2009 07:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, Ankara'da bakanlığa bağlı çocuk yurdu ve huzurevine şok baskın yaptı. Kavaf'ın habersiz ziyaretlerine devam edeceği öğrenildi

GÖREVE gelir gelmez Bilge Köyü katliamı ve Sakarya'daki kız yurdu yangın nedeniyle zor günler yaşayan Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, bakanlığa bağlı kurumlarda teftişe başladı. Kurumları, önceden haber vermeden ziyaret eden Kavaf, ilk olarak Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu bünyesindeki Saray Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ne gitti. Burada özürlülerin hizmet aldığı mutfak, yatakhane, revir gibi üniteleri denetledi. Kurumdaki özürlülerle yakından ilgilenen Bakan Kavaf, yetkililerden merkezle ilgili bilgi aldı.

Sosyal hizmetlerin yeni hizmet modellerinden biri olan Saray Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi kampusundaki engelsiz yaşam merkezlerinde de incelemelerde bulunan Kavaf, özürlü çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bakan Kavaf, daha sonra Öğretmen Necla Kızılbağ Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti. Huzurevinde kalan yaşlılarla tek tek ilgilenen Bakan Kavaf, buradan Atatürk Çocuk Yuvası tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen gençlik şölenine katıldı.

Kavaf'ın önümüzdeki günlerde de bağlı kurumları haber vermeden inceleyeceği öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber