Başkent'te polis aracı devrildi: 8 polis yaralı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Mayıs 2009 09:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başkent'te bir polis aracının devrilmesi sonucu araçta bulunan 8 polis yaralandı. Yaralı polisler, olay yerine gelen ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, kaza, Atatürk Bulvarı Opera köprü altı Türk Hava Kurumu binası yanında meydana geldi. İçerisinde çevik kuvvet polislerini taşıyan ve sürücüsü belirlenemeyen 06 A 6210 plakalı polis aracı, köprü altına geldiğinde virajı alamayarak ters döndü. Yolun kenarındaki reklâm tabelasına da çarpan aracın camı dağıldı.

Yaralı polisler, olay yerine gelen ambulanslarla Numune Hastanesi'ne kaldırılırken, 4 polis memuru daha sonra Gazi Üniversitesi Hastanesi acil servisine nakledildi. Arkadaşlarının kaza yaptığı haberini alan polisler, hemen kazanın olduğu yere, oradan da hastanelere akın etti. Yaralı polislerin durumlarının iyi olduğu bildirildi. Polis aracını, aynı istikamette giden ve plakası belirlenemeyen bir aracın sıkıştırdığı ileri sürüldü. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Öte yandan, dün akşam saatlerinde Sincan-Yenikent yolu organize sanayi kavşağındaki kazada ise 7 kişi yaralandı. Yenikent yönüne gitmekte olan Asım K. yönetimindeki 06 KA 932 plakalı otomobil, Seyfi D.'nin kullandığı 06 ADC 97 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazada, sürücüler dahil otomobilde bulunan 7 kişi yaralandı. Yaralılar, Sincan Devlet ve Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber