Belediye müdürü görevi başında kalp krizi kurbanı oldu

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 25 Mayıs 2009 15:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ORDU Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü'nde çalışan evli ve 2 çocuk babası 49 yaşındaki Rıdvan Palavan, görevi başındayken kalp krizi geçirdi. 112 Acil Servis ekipleri tarafından Ordu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Palavan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Ordu Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü Su Şebeke Amirliği'nde çalışan Rıdvan Palavan'ın tabutu, bugün son kez işyerinin önüne getirildi. Ordu Belediyesi önünde düzenlenen törene Belediye Başkanı DSP'li Seyit Torun, Belediye Başkan Yardımcıları Özer Karadağ, Cengiz Okur ve Ergün Alaybeyoğlu ile mesai arkadaşları katıldı.

Törende konuşan Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, Rıdvan Palavan'ın bir görev şehidi olduğunu belirterek, ?Kentimiz için, bizler için hizmet veriyor, ter döküyordu. Efendi kişiliği ile tanınıyor, mesai arkadaşları tarafından çok seviliyordu. Mekanı cennet olsun? dedi.

Ordu Belediyesi'ndeki törenin ardından Yalı Camii'ne getirilen Rıdvan Palavan'ın cenazesi, burada kılınan cenaze namazının ardından Gökömer Köyü'ndeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

-

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber