Cezaevi firarisi, su ve tekne hırsızlığı yaparken yakalandı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Mayıs 2009 19:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, açık cezaevinden firar ettikten sonra Bursa ve çevre il, ilçelerde tekne ve su motoru hırsızlığı yapan bir kişiyi suçüstü yakaladı.

Edinilen bilgiye göre, Bursa merkez Gürsu ilçesinde ikamet eden Zeki Ö., tarlasındaki su motorunun çalındığı ihbarında bulundu. Bursa İl jandarma Komutanlığı ekipleri, yaptığı aramada su moturunu tarlaya yaklaşık 800 metre mesafede ağaçların arasına gizlenmiş halde buldu. Jandarma ekipleri, motoru kimin alacağını öğrenmek için beklemeye başladı. İlerleyen saatlerde tarlaya motoru almaya gelen bir kişi, jandarma ekiplerince suçüstü yakalandı.

İsminin Gültekin T. olduğunu söyleyen zanlının gerçek kimliği yapılan inceleme sonucu belirlendi. Zanlının 2004 yılında Siirt Açık Cezaevi'nden firar eden Hakan T. olduğu tespit edildi. Hakan T.'nin, cezaevinden firar ettikten sonra 5 yıl içinde Bursa'nın Gürsu, Mudanya ve Gemlik, Balıkesir'in Erdek, Çanakkale'nin Lapseki, Yalova'nın Çınarcık ilçelerinde yaklaşık 15 tekne ve su motoru hırsızlığı olayını gerçekleştirdiği belirlendi. Sorgulaması tamamlanan zanlı akşam saatlerinde adliyeye sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber