Havalar nasıl olacak?

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 30 Mayıs 2009 10:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Meteoroloji'den yapılan 5 günlük hava tahminleri...

Yapılan son değerlendirmelere göre; Öğle saatlerinden sonra Marmara'nın güneydoğusu (Bursa, Bilecik), Kuzey Ege'nin iç kesimleri (Afyon, Kütahya), Göller Yöresi (Isparta, Burdur), Batı Karadeniz'in iç kesimleri (Bolu, Karabük, Kastamonu), İç Anadolu'nun kuzeybatısı (Eskişehir, Çankırı ile Ankara'nın batı ilçeleri)ile Edirne ve Kırklareli çevrelerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağış geçişlerinin görüleceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI :Ülkemiz genelinde 4 ila 6 derece artacak.

RÜZGAR :Kuzeybatı kesimlerde kuzey ve kuzeydoğu, diğer bölgelerde güney ve güneybatı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında kuvvetlice esecek.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Az bulutlu, batısı ile zamanla güney ve doğu kesimleri parçalı çok bulutlu, öğleden sonra Bursa, Bilecik, Edirne ve Kırklareli çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

EGE

Az bulutlu ve açık, zamanla İç Ege parçalı çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Afyon ve Kütahya çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

AKDENİZ

Az bulutlu ve açık, zamanla iç kesimleri parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Isparta ve Burdur çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

İÇ ANADOLU

Az bulutlu ve açık, zamanla güney ve batısı parçalı çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Eskişehir, Çankırı ile Ankara'nın batı ilçeleri (Beypazarı, Polatlı, Ayaş, Güdül) kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

BATI KARADENİZ

Az bulutlu ve açık, zamanla bölge geneli parçalı çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra iç kesimleri (Bolu, Kastamonu, Karabük) kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu geçecek.

DOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık, zamanla kuzeydoğusu parçalı bulutlu geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık geçecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber