AKP'li belediye başkanı kazada yaralandı

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 30 Mayıs 2009 13:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ESKİŞEHİR'in Alpu İlçesi Belediye Başkanı AKP'li Rafet Demirtaş ile AKP ilçe başkanı Halil Yavuz'un içinde bulunduğu otomobil traktöre çarptı. Kazada yaralanan Demirtaş ile Yavuz hastaneye kaldırıldı.

Alpu Belediye Başkanı Rafet Demirtaş'ın kullandığı 26 TV 768 plakalı otomobil, ilçe yakınlarında önlerinde giden, plakası ve sürücüsünün adı öğrenilemeyen bir traktöre çarptı. Kazada belediye başkanı Rafet Demirtaş ile yanında bulunan AKP Alpu İlçe Başkanı Halil Yavuz yaralandı.

Belediye Başkanı Rafet Demirtaş ile AKP İlçe Başkanı Halil Yavuz, 112 ambulansıyla Eskişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil serviste tedavi altına alınan Demirtaş ile Yavuz'un sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Alpu Belediye Başkanı Rafet Demirtaş kazayla ilgili, ?Gökçekaya Barajı yakınlarında düzenlenecek olan Şehitleri Anma Günü törenlerine katılmak için Alpu'dan yola çıktık. Alpu'yu 2-3 kilometre geçe biraz da acele ettiğimiz için önümüzden giden ve aniden sola geçiş yapan bir traktöre arkadan çarptık? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber