Sinop Vali Yardımcısı hayatını kaybetti

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Mayıs 2009 16:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sinop Vali Yardımcısı Oğuz Şahin Çelikhatipoğlu (47), dün gece saatlerinde geçirdiği mide kanaması sonucu hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, dün gece saat 02.00 sıralarında rahatsızlanarak Sinop 112 Acil Servis'i telefonla arayan Oğuz Çelikhatipoğlu, ambulansla Sinop Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Mide kanaması geçirdiği anlaşılan Vali Yardımcısı, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Samsun Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Yoğun bakım ünitesine alınan Çelikhatipoğlu, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak saat 10:00 sıralarında hayatını kaybetti.

1962 İstanbul doğumlu olan ve 23 yıldır İçişleri Bakanlığı'nın çeşitli kademelerinde idare amirliği görevlerinde bulunan Oğuz Şahin Çelikhatipoğlu, 4 yıldır Sinop Vali Yardımcılığı ve İl Hukuk İşleri Müdürü olarak görev yapıyordu. Bir süredir annesi Hatice Çelikhatiboğlu ile birlikte Sinop'ta yaşayan Çelikhatiboğlu evli ve 1 çocuk babasıydı.

Sinop Valisi M. Hakan Güvençer, Çelikhatipoğlu'nun yarın İstanbul'da defnedileceğini belirterek yakınlarına başsağlığı diledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber