Öğretmene okulda makaslı saldırı

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 01 Haziran 2009 17:15, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

DİYARBAKIR'ın Ergani İlçesi'ne bağlı Aşağı Kuyulu Köyü'ndeki ilköğretim okulunda ana sınıfı öğretmeni olarak görev yapan A.Y. adlı kadın öğretmen, aynı okulda görev yapan erkek öğretmen A.K.'nın eşi Y.K.'nin kıskançlık nedeniyle makaslı saldırısına uğradı. Yaralanan öğretmen A.Y. tedavi altına, Y.K. ise gözaltına alındı.

Olay, Ergani'deki TOKİ konutlarında meydana geldi. İddiaya göre, ev kadını Y.K., ilçeye bağlı Aşağı Kuyulu Köyü İlköğretim Okulu'nda sınıf öğretmeni olan eşi A.K. ile aynı okulun ana sınıfı kadın öğretmeni A.Y. arasında ilişkti olduğundan şüphelendi. Y.K, bugün öğlen saatlerinde yakınları ile birlikte A.Y.'nin evine gitti.

Y.K., kapıyı açmasıyla ?Kocamın peşini bırak, yoksa seni yaşatmam? diyerek A.Y.'ye elindeki makasla saldırdı. Bağrışmalar üzerine evlerinden çıkan komşuların araya girmesiyle ile kavga sona erdirilirken, olay polise bildirildi.

Olayla ilgili soruşturma sürürken, makasla yaralanan ana sınıf öğretmeni A.Y. tedavi altına alındı, Y.K. adlı kadın ise gözaltına alındı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber