Mükemmel sınıflara noter tasdiki

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Haziran 2009 15:29, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Trabzon'un Sürmene ilçesinde başlatılan Mükemmel Sınıflar Projesi, Kaymakam Mustafa Özarslan tarafından notere tasdiklendirildi.

Sürmene Öğretmenevi'nde, gerçekleştirilen tasdik imza törenine ilçede faaliyet gösteren okul müdürleri de katıldı. Törende, yaklaşık 4 ay önce başlanan proje kapsamında 38 sınıfın tamamlandığı belirtildi.

Projeyi tasdiklendirmelerindeki amacın güzel bir örnek teşkil etmek olduğunu belirten Kaymakam Özarslan, "Ayrıca proje, halkın direk ve bilinçli şekilde destek vermesinden ötürü de takdire şayandır. Başarı, veli başta olmak üzere öğretmen, öğrenci ve okul müdürlerinindir. Bizler sadece bu işe vesile olan insanlarız.'' dedi.

Türkiye'de ilk defa sadece teknoloji veya bir bilgisayar sınıfı mantığının dışında hareket edildiğini kaydeden Kaymakam Özarslan, ''Yapılan sınıflar sadece teknolojiyle donatılmamıştır. 'Sınıf Dizaynı' mantığıyla kamu okullarımızda bulunan bu derslikler a'dan z'ye değiştirilmiştir.'' diye konuştu.

Mükemmel sınıfların daha hızlı tamamlanması için temmuz ve ağustos döneminde de çalışmaların devam edeceğinin altını çizen Özarslan, ''Bu tarihe kadar okul müdürlerine hedeflerini verdik. Ekim ayının 15'ine kadar belirlenen sınıflar tamamlandığında yapılan sınıf sayısı 70'i bulacaktır. Ayrıca hedeflerini bulan ilk 5 müdürümüzü de Milli Eğitim Bakanlığı'ndan istenecek takdirnamelerle ödüllendirileceğiz.'' diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber