Doktor hız tutkusunun kurbanı oldu

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 25 Haziran 2009 11:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ANTALYA'nın Kemer ilçesinde bir özel hastanenin acil servisinde görev yapan pratisyen hekim 34 yaşındaki Bülent Ilgaz, yeni aldığı çift kapılı Mazda marka spor otomobiliyle geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Kazanın olduğu yere can kurtarmak umuduyla gelen Özel Yaşam Hastanesi'ne ait ambulanstaki personel, her gün yaralıları yetiştirdikleri acil servisteki doktorlarının cesediyle karşılaşınca şoke oldular. Doktorun 3 ay sonra evlenmeyi planladığı belirtildi.

Kemer'deki Özel Yaşam Hastanesi'nin acil servisinde görev yapan Dr. Bülent Ilgaz, tatil için memleketi Gümüşhane'den gelen ailesini görebilmek için dün hastaneden izin aldı. Yaklaşık 20 gün önce otomobilini satarak ikinci el çift kapılı spor bir otomobil alan Bülent Ilgaz, Kemer'den ailesinin kaldığı Tekirova Beldesi'ndeki otele hasret gidermek için gitti. Ailesiyle birlikte akşama kadar otelde zaman geçiren doktor Ilgaz Kemer'e dönmek için ayrıldı.

Hız tutkunu olan ve daha önce bu konuda arkadaşlarının da birçok kez uyardığı Ilgaz, dün akşam Kemer ilçe merkezine geldiği sırada kullandığı 07 BEP 17 plakalı otomobille virajı alamayınca, 3 takla atıp önce kayalıklı tepenin yamacına vurdu, oradan da yola savruldu. Otomobilin camından fırlayan Ilgaz, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Kaza yerine gelen Özel Yaşam Hastanesi personeli ise büyük şok yaşadı. Kazanın olduğu yere can kurtarmak umuduyla gelen Özel Yaşam Hastanesi'ne ait ambulanstaki personel, her gün yaralıları yetiştirdikleri acil servisteki doktorlarının cesediyle karşılaşınca büyük şok yaşadı. Kısa süre sonra olay yerine gelen hastane çalışanları ise sinir krizi geçirdi. Ilgaz'ın cesedi yapılan incelemelerin ardından görev yaptığı hastanenin morguna konuldu.

Kazaya şahit olan Kemer'de esnaflık yapan Orhan Özel, Dr. Ilgaz'ın otomobiliyle kendisini süratli bir şekilde solladığını ve bir anda virajda takla atmaya başladığını söyledi.

Arkadaşları, uzun süredir kullandığı otomobili yaklaşık 20 gün önce değiştiren Ilgaz'a bu arabayı almaması için uyardıklarını; yüksek devirli otomobille kaza yapma riskinin yüksek olacağını hatırlattıklarını; ancak hız tutkunu olan doktor Bülent Ilgaz'ın, ?Biraz spor arabanın tadını çıkarayım? dediğini belirtti.

3 AY SONRA EVLENECEKTİ

Uzun süredir birlikte olduğu Rus kız arkadaşı ile nişanlanan Dr. Ilgaz'ın 3 ay sonra evlenmek için hazırlıklara başladığı da belirtildi. Kemer Özel Yaşam Hastanesi tarafından Ilgaz'ın Tekirova Beldesi'ndeki bir otelde konaklayan ailesi ve Ilgaz'ın gelmesi için evde bekleyen nişanlısı için birer ambulans gönderildi. Olay yerine gelen aile sinir krizi geçirdi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber