Avea'dan doya doya alışveriş kampanyası

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 03 Temmuz 2009 14:08, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Avea'nın uçak biletinden giyime, elektronikten gıdaya kadar farklı sektörlerde hayata geçirdiği indirimlerin bir ay içinde 60 binden fazla Avea'lıya 1 milyon liraya yakın avantaj sağladığı bildirildi.

Avea'dan yapılan yazılı açıklamada, Avea'nın, bu yılın başında gençlik platformu Patlican üyeleri için başlattığı indirimli alışveriş fırsatını yeni markalarla zenginleştirerek tüm abonelerine ulaştırdığı belirtildi.

Açıklamada, Avea'nın, 4 Haziran 2009'da hayata geçirdiği ?Doya Doya Alışveriş Kampanyası? ile otomobilden elektroniğe, uçak biletinden tatile, oyuncağa kadar birçok markada yüzde 40'a varan indirim fırsatı sunduğu, Avea'nın sunduğu indirim fırsatından tatilin ilk ayında 60 binden fazla Avealının faydalandığı bildirildi.

Toplam 4,1 milyon lira tutarında alışveriş gerçekleştirilen kampanya kapsamında Avea'lılara yaklaşık 1 milyon lira değerinde avantaj sağlandığı kaydedilen açıklamada, kampanyada abonelerin, en çok giyim, oyuncak, uçak bileti ve online alışveriş indirimlerinden faydalandığı ifade edildi.

Avea'nın, abonelerinin en çok tercih ettiği giyim markaları olan YKM, De Facto ve Bisse'de toplamda 25 bin 200 kişiye alışverişte indirimler sunduğu, 3 bin 700 kişinin Atlas Jet'le indirimli uçarken, oyuncakta ise Toyiki'nin 10 bin 300 kişiye ulaştığı kaydedildi.

Açıklamada, Avea'nın marka işbirlikleri kapsamında, Topkapı Palace ve Kremlin Palace'ın da içinde bulunduğu World of Wonders otellerinde yüzde 40'a varan indirimler ve Atlasjet ile yapılan uçuşlarda yüzde 10 indirim sunduğu, 31 Temmuz 2009 tarihine kadar devam edecek kampanya kapsamında Avea abonelerinin, Hepsiburada.com, KFC, Medical Park, Mitsubishi, Pizza Hut, Casper, Atasun Optik, SPX ve Sürat Kargo'da da yüzde 40'a varan özel indirimlerden yararlanabilecekleri belirtildi.

Kampanyadan faydalanmak isteyen Avealıların, kampanya dahilindeki markanın adını yazıp 4580'e kısa mesaj göndermeleri ve gelen şifre ile cep telefonu numaralarını markaların satış noktalarına ya da çağrı merkezlerine bildirmelerinin yeterli olduğu, 4580'e gönderilen SMS'lerin 1 SMS/2 kontör ile ücretlendirildiği ifade edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber